×

Viusid 90 plicuri, Catalysis - 2 bucati

  • -34 %
TRANSPORT GRATUIT
Viusid 90 plicuri, Catalysis - 2 bucati

Viusid 90 plicuri, Catalysis - 2 bucati

Brand: Catalysis

Cantitate: 2 x 90 plicuri

1080 lei  718 lei (TVA inclus)
Reducere 34 %   

Pretul pentru 1 buc in acest pachet este de 359 lei! Adauga la favorite
sau
Doresti informatii suplimentare
telefon Biolife
Plata si Transport

Livrarea produsului Viusid 90 plicuri, Catalysis - 2 bucati se face prin curier rapid, iar plata se face ramburs la primirea coletului.

Descriere Viusid 90 plicuri, Catalysis - 2 bucati

VIUSID Plicuri pulbere solubila 90 plicuri, Catalysis

Viusid este un supliment natural realizat de laboratoarele Catalysis pe baza de extracte de plante, aminoacisi, vitamine toate cu o concentratie mare de antioxidanti. 
Avand la baza principiile biologie moleculara si medicina ortomoleculara, Viusid ofera proprietati antivirale deosebite fiind un adjuvant eficient in diferite infectii virale.
Viusid se poate administra ca adjuvant in infectii bacteriene sau fungice precum hepatita, ciroza hepatica, herpes simplex, psoriazis, afectiuni pulmonare, afectiuni oncologice si nu numai.

Formula Viusid ofera efect imunostimulator ceea ce ajuta al cresterea barierei de aparare a organismului in cazul diferitilor agenti patogeni. In plius efectul sau ajuta la echilibrarea metabolismului, imbunatatirea performantelor organismului in cazul stresului, oboselii, epuizarii fizice sau psihice.

Aminoacizii inclusi in Viusid ajuta la reglarea aciditatii gastrice, cresc imunitatea, glucozamina ajuta la reducerea inflamatiilro si protejarea structurii conjunctive. De asemenea ofera un rol regenerant si protector asupra tesuturilor. Viusid contine si o sursa importanta de antioxidanti ce au rolul de a reduce activitatea agentilor patogeni si preveni infectiile virale. In plus prin actiunea profunda la nivel micromolecular, acestia au capacitatea de a proteja integritatea structurii ADN de actiunea radicalilor liberi si de a reduce de asemena posibilitatea dezvoltarii afectiunilor oncologice.
Viusid contine si vitamine importante, cu rolul de astimul sinteza anticorpilor si limfocitelor si de a oferi un sprijin real sistemului imunitar.
Alaturi de acestea, extractele de plante incluse in Viusid ofera proprietati calmante, antiinflamtore, cardioprotectoare, antivirale.

Formula unica dezvoltata de laboratoarele Catalysis ofera o protectie considerabila organismului si ajuta la reducerea replicarii virusilor sau a dezvoltarii infectiilor la nivelul organismului.
 

Compozitie VIUSID Plicuri pulbere solubila, Catalysis
arginina – 2 g; glicina – 1 g; glucozamina – 2 g; acid malic – 2 g; sulfat de zinc – 0,015 mg; vitamina C – 60 mg; vitamina B6 – 180 µg; vitamina B5 – 6 mg; vitamina B12 – 1 µg; vitamina B9 – 200 µg; acid glicirizinic– 100 mg (extras din radacina plantei glycyrhiza glabra  lemnul dulce ); metilparaben sodic – 10 mg; acesulfam de potasiu – 10,44 mg; extract de lamaie – 2 g; 

Mod de administrare  VIUSID Plicuri pulbere solubila, Catalysis
Pulberea se dizolva in apa, ceai, suc de fructe sau lapte,
chiar inainte de a fi administrat. Dozele sunt variabile in functie de starea utilizatorului, dar trebuie sa se tina cont de varsta: 
- copii 7 – 15 ani: de la 1 plic la 3 zile pana la 2 plicuri/zi (fractionat in 1-2 prize). 
- copii peste 16 ani si adulti: de la 1 plic la 3 zile pana la 3 plicuri/zi (fractionat in 1-3 prize). 

Testimoniale Viusid 90 plicuri, Catalysis - 2 bucati

Adauga testimonial