×

Viperflexin

  • -27 %
Viperflexin
check Amelioreaza durerile musculare si cele post-traumatice check Reduce durerilor resimtite la nivelul articulatiilor check Scaderea inflamatiilor de la nivelul organismului

Viperflexin

Cantitate: 100 g

135 lei  99 lei (TVA inclus)
Reducere 27 %   

Adauga la favorite
sau
Doresti informatii suplimentare
telefon Biolife
Plata si Transport

Livrarea produsului Viperflexin se face prin curier rapid, iar plata se face ramburs la primirea coletului.

Descriere Viperflexin

Descrierea generala a produsului Viperflexin.

Viperflexin este o crema conceputa pentru persoanele ce intampina dureri articulare, post-traumatice sau diverse nevralgii, avand posibilitatea de a le ameliora. Aceste proprietati benefice ale sale sunt oferite, in mare parte, de ingredientul sau principal - veninul de Vipera Ammodytes, care sprijina sanatatea articulatiilor si promoveaza mobilitatea acestora. 

De asemenea, produsul Viperflexin poate fi benefic in stimularea circulatiei periferice si intareste sistemul dumneavoastra imunitar, neutralizand astfel atacurile radicalilor liberi.

Pe langa veninul de Vipera Ammodytes, crema Viperflexin are in cadrul compozitiei sale extract de echinacea, salvie si salcie, ce sunt recunoscute pentru proprietatile lor antiinflamatorii si de ameliorarea a durerilor din corp. 

In plus, Viperflexin se poate utiliza si de catre persoanele ce practica sport in mod intens, deaorece are posibilitatea de a reduce durerile resimtite la nivelul muschilor, asigurand in acest mod o mai buna flexibilitate. 


Beneficiile aduse organismului in cazul utilizarii Viperflexin:

- Se recomanda crema Viperflexin in situatia durerilor resimtite la nivelul articulatiilor;

- Viperflexin poate ameliora durerile musculare si cele post-traumatice;

- Contribuie la scaderea inflamatiilor de la nivelul organismului;

- Gratie formulei sale, crema Viperflexin are posibilitatea de a suplimenta unele deficiente ale metabolismului;

- Este util in situatia nevralgiilor;

- Produsul Viperflexin contribuie la redarea flexibilitatii articulatiilor dumneavoastra;

- Ajuta la stimularea circulatiei periferice;

- Crema Viperflexin intareste sistemul dumneavoastra imunitar.


Ingredientele active incluse in formula produsului Viperflexin:

- Veninul de Vipera Ammodytes regasit in compozitia cremei Viperflexin are capacitatea de a reduce inflamatiile si durerile de la nivelul articulatiilor dumneavoastra, ajutand la redarea mobilitatii si flexibilitatii acestora.

- Viperflexin beneficiaza de calitatile imunostimulatoare ale Echinaceei, ajutand la imbunatatirea antioxidantilor si sprijina proteinele care suporta structura celulara.

- Un alt ingredient activ din cadrul produsului Viperflexin este Salcia, ce are posibilitatea de a reduce conditiile inflamatorii si durerile de la nivelul corpului. Acest aspect este datorat de amestecul sau bogat de antioxidanti si compusi organici, functionand astfel ca un analgezic. 

- Salvia inclusa in compozitia cremei Viperflexin poate imbunatati sanatatea sistemului osos si reduce inflamatiile din organism. Calitatile salviei se extind asupra problemelor de sanatate, cum ar fi artrita si guta si inflamatia generala a sistemului cardiovascular. 


Mod de utilizare al produsului Viperflexin.

Se recomanda aplicarea cremei Viperflexin intr-un strat subtire la nivelul zonei lezate de aproximativ 1-2 ori pe zi. Se va masa zona delicat pana ce produsul este absorbit in piele.

Atentie! Nu aplicati produsul pe zone afectate, hipersensibilitate sau in cazul dermatitelor acute.
Viperflexin Flacon 100 ml

Testimoniale Viperflexin

Adauga testimonial