×

Toot UP

 • -27 %
Toot UP

Toot UP

Brand: Toot UP
130 lei  95 lei (TVA inclus)
Reducere 27 %   
 • Adauga la favorite
  sau
  Doresti informatii suplimentare
  telefon Biolife
  Plata si Transport

  Livrarea produsului Toot UP se face prin curier rapid, iar plata se face ramburs la primirea coletului.

   Image Alternative text
   Toot UP 7 Fiole + Toot UP 8 tablete
   205 lei  149 lei
   Reducere 27 %
   Adauga in cos
    Image Alternative text
    Toot UP - 3 buc
    390 lei  285 lei
    Reducere 27 %
    Adauga in cos

    Descriere Toot UP

    Toot U.P. 7 Fiole

    Toot U.P. este un stimulent natural destinat barbatilor care au un apetit sexual scazut sau erectie prematura (ejaculare precoce) pentru mentinerea unei activitati sexuale normale. Reteta produsului Toot U.P. a fost utilizata initial la Curtea Imperiala a Chinei, in cadrul armatei, cu scopul de a revigora si tonifia organismul luptatorilor chinezi. In plus, s-a dovedit ca ingredientele contribuie la revigorarea rapida a impulsului sexual. Efectele Toot U.P. sunt rapide, numerosi utilizatori au confirmat eficienta acestuia in stimularea vietii sexuale. 

    Formula Toot U.P. este bazata pe ierburi salbatice si realizata printr-un proces stiintific de extragere, tratare si rafinare la cele mai inalte standarde. 

    Varianta Toot U.P. fiole este una eficienta in ameliorarea starilor de oboseala, slabiciune si insomnii, contribuie la cresterea capacitatii sexuale, de asemenea previne incaruntirea prematura si ameliorarea tiuitului urechilor. 


    Toot U.P. contine 7 ingrediente active

    Toot U.P. contine Xanthium spinosum (Ghimpe) - acesta are efecte majore asupra afectiunile prostatei si a litiazelor renale, in plus este un puternic antiinflamator. 

    Fructele de Goji aduc beneficii asupra sistemului reproducator si asupra fertilitatii. Toot U.P. cu ajutorul continutului de Goji tonifica organismul si promoveaza o viata sexuala armonioasa. 

    Radacina de Ginseng este una dintre principalele ingrediente din compozitia Toot U.P., fiind una dintre cele mai vechi plante afrodisiace este recomandata pentru fertilitate si imbunatatirea performantei sexuale. 

    Unul din ingredientele de baza ale Toot U.P. este si Rhodiola Rosea ce ajuta la mentinerea nivelului de hormoni masculini in parametri normali. Rhodiola Rosea este una dintre cele mai utilizante plante in tratarea disfunctiunilor sexuale. 

    Tribulus Terrestris este tonic sexual ce contribuie la ameliorarea disfunctiilor sexuale, planta ajuta de asemenea la cresterea masei musculare. 

    La baza retetei Toot U.P. sta si Cordyceps sinensis, ingredient bine cunoscut pentru prevenirea disfunctiilor sexuale, imbunatatirea apetitului sexual si a calitatii spermatozoizilor. 

    Semintele de Arpagic (Allium tuberosum) amplifica efectul afrodisiac, acestea au capacitatea de a stimula functiile aparatului reproducator si duce la o cresterea a duratei actului sexual. 

    Toot U.P. reprezinta o formula ce imbina aceste 7 ingrediente benefice asupra organismului si in special asupra functiilor sexuale masculine. 


    Proprietatile Toot U.P.: 

    - amelioreaza starea de oboseala; 
    - cresterea performantei sexuale;
    - ajuta la mentinerea sanatatii prostatei;
    - imbunatateste cantitatea si calitatea spermei. 

    Mod de administrare:

    1 fiola cu 30 minute inainte de actul sexual.
    Efectul Toot U.P. poate dura pana la 72 ore.
    Doza recomandata pentru consumul zilnic este de 1 fiola.
    Pentru efecte de durata puteti administra 1 fiola la 3 zile sau timp de 16 zile cate 1 fiola zilnic. 
    Produsul contine alcool- 0.3 ml - concentratie 14.5%

    Produsul nu produce reactii adverse si nu produce dependenta; - este recomandat un consum mai mare de proteine si carbohidrati odata cu administrarea Toot U.P. 

    Precautii: 

    - este nerecomandata utilizarea Toot U.P. impreuna cu bauturi alcoolice;
    - este nerecomandata administrarea Toot U.P. de catre persoanele care sufera de actiuni cardiace si de catre persoanele hipertensive;

    Testimoniale Toot UP

    Adauga testimonial