×

Tianli 10 Servetele Potenta

 • -30 %
Tianli 10 Servetele Potenta
Ajuta la prevenirea ejacularii precoce Imbunatatteste functiile sexuale Puteti beneficia de erectii puternice si de lunga durata

Tianli 10 Servetele Potenta

Brand: Tianli
70 lei  49 lei (TVA inclus)
Reducere 30 %   
 • Adauga la favorite
  sau
  Doresti informatii suplimentare
  Plata si Transport

  Livrarea produsului Tianli 10 Servetele Potenta se face prin curier rapid, iar plata se face ramburs la primirea coletului.

   Image Alternative text
   Tianli - Servetele potenta
   7 lei  5 lei
   Reducere 29 %
   Adauga in cos

   Descriere Tianli 10 Servetele Potenta

   Tianli - Servetele pentru potenta  si intarzierea ejacularii

   Descrierea produsului Tiani - servetele pentru intarzierea ejacularii.

   Servetelele Tianli se adreseaza domnilor care se confrunta cu probleme legate de ejaculare. Acest produs se prezinta sub o forma discreta si este alcatuit din ingrediente ce ajuta la sustinerea erectiilor ferme, beneficiind atat dumneavaostra, cat si partenera, de un act sexual satisfacator.
   Formula produsului Tianli servetele pentru intarzierea ejacularii este alcatuita din numeroase extracte din plante, ce au fost utilizate in medicina traditionala chineza pentru ameliorarea unor disfunctii erectile. 

   Gratie compozitiei sale bazate pe extracte naturale, Tianli servetele pentru intarzierea ejacularii nu a inregistrat efecte secundare.


   Beneficiile dobandite prin utilizarea Tianli - servetele pentru intarzierea ejacularii:

   - Servetelele Tianli contribuie la intarzierea ejacularii, prelungind astfel placerea actului sexual;
   - Tianli servetele pentru intarzierea ejacularii ajuta la sustinerea sanatoasa a functiei dumneavoastra sexuale;
   - Gratie ingredientelor sale, Tianli servetele pentru intarzierea ejacularii, pot preveni ejacularea precoce;
   - Prin includerea extractelor de plante, servetelele Tianli poseda calitati dezinfectante, astfel luptand impotriva raspandirii unor boli cu transmitere sexuala;
   - Tianli servetele pentru intarzierea ejacularii nu au in compozitia lor substante chimice sau hormoni. 


   Componentele active regasite in produsul Tianli - servetele pentru intarzierea ejacularii:

   - Servetele Tianli au in formula lor extract de Panax Notoginseng, recunoscut pentru ameliorarea ejacularii precoce, imbunatatirea performantelor sexuale si reduce simptomele unor disfunctii erectile.

   Epimedium Brevicornum maxim din compozitia Tianli servetele pentru intarzierea ejacularii ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine, ofera proprietati antioxidante si mentine erectii ferme, prevenind aparitia ejacularii precoce.

   - Un alt ingredient din formula Tianli servetele pentru intarzierea ejacularii este Cnidium monnieri, o planta ce ajuta la oferirea unor proprietati afrodiziace, poate fi considerata un remediu natural pentru impotenta si ofera erectii ferme.

   Cinnamomum cassia presl prezenta in compozitia Tianli servetele pentru intarzierea ejacularii contribuie la ameliorarea disfunctiilor erectile si poseda calitati antioxidante.

   - Prin includerea extractului de Asarum sieboldii miq in formula Tianli servetele pentru intarzierea ejacularii, acest produs ajuta la imbunatatirea performantelor sexuale.

   - Liqusticum chuanoxiong hort din compozitia Tianli servetele pentru intarzierea ejacularii lupta impotriva ejacularii precoce si sustine erctiile ferme si de lunga durata.


   Mod de utilizare a Tianli - servetele pentru intarzierea ejacularii.

   Se recomanda stergerea intreg organului sexual cu ajutorul servetelelor Tianli, cu aproximativ 30 de minute inainte de a incepe actul sexual. Servetelele Tianli contribuie la amanarea ejacularii cu 1-3 ore.

   Testimoniale Tianli 10 Servetele Potenta

   Adauga testimonial