×

Refacerin este un brand de suplimente alimentare 100% naturale, ce se adreseaza unei game diverse de clienti, ce intamina dificultati in buna functionare a organismului. Formulele produselor Refacerin sunt alcatuite din extracte din plante si substante nutritive, ce au capacitatea de a contribui in mod benefic la o buna functionare a organismului si la fortificarea sistemului imunitar al acestuia. Gama contine Refacerin Liver, Refacerin Glicemo, Refacerin Pancreas, Refacerin Prostata, Refacerin Stem Cell, Refacerin Articulatii, Refacerin Cardio si Graviola suc.

Refacerin Celule Stem

TRANSPORT GRATUIT
400 lei

Refacerin Graviola Turmeric Gac Ghimbir

150 lei

Nu mai face parte din oferta noastra

Refacerin Graviola si Papaya

150 lei

Nu mai face parte din oferta noastra

Refacerin Graviola

120 lei

Nu mai face parte din oferta noastra

- 20 %

Refacerin Scoica Verde

225 lei 180 lei
Reducere 20 %

In mod ideal, toata lumea ar trebui sa primeasca nutrienti din dieta lor. Dar, din pacate, nu traim intr-o lume ideala care ne poate furniza toate aceste substante nutritive vitale din alimente. Poluarea constanta si cultivarea repetata a culturilor micsoreaza cantitatea de nutrienti disponibila in sol. Chiar daca obtineti o dieta bogata in grasimi si proteine, puteti suferi in continuare deficiente nutritive care va pot afecta structura ADN-ului, va pot face sa imbatraniti rapid si chiar sa dezvoltati boli cronice. 

In cadrul brandului Refacerin regasim urmatoarele suplimente alimentare:

Refacerin Liver sprijina un ficat sanatos prin ingredientele sale active 100% naturale si mentine o buna functionare a vezicii urinare.

Refacerin Artro este un produs ce se adreseaza persoanelor ce se confrunta cu dureri articulare, musculare sau ale oaselor, avand abilitatea de a promova sanatatea acestora, productia de colagen din organism, asigurand in acest mod o mai buna mobilitate si flexibilitate a corpului.

Refacerin Cardio a fost special realizat pentru a veni in sprijinul persoanelor ce isi doresc sa beneficieze de o buna functionare a creierului si sistemului cardio-vascular. Alcatuit din extracte din plante 100% naturale, Refacerin Cardio are capacitatea de a echilibra nivelul tensiunii arteriale, a colesterolului si glicemiei, combate aparitia unor afectiuni cardiace si imbunatateste circulatia sanguina.

Refacerin Glicemo este un supliment nutritiv, ce isi bazeaza actiunile benefice pe formula sa realizata din extracte din plante, ajutand la promovarea unei bune functionari a ficatului si pancreasului, prin detoxifierea organismului.

Refacerin Prostata a fost gandit pentru a sprijini persoanele ce se confrunta cu conditii ale prostatei, avand capacitatea de a imbunatati functionarea acestei glande si la mentinerea sanatoasa a aparatului urinar.

Refacerin Stem Cell 1 si 2 sunt suplimente ce actioneaza ca protector si activator, ajutand la protejarea celulelor, sprijina o buna dezvoltare a acestora si contribuie la inmultirea celulelor stem.