×

Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer

  • -4 %
TRANSPORT GRATUIT
Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer
Descompune pesticidele, insecticidele si ierbicidele din legume si fructe; Dezinfecta si steriliza apa pe care o consumam; Se distruge proliferarea bacteriilor, virusiilor, protozoarelor parazite si alte micro-organisme din mediul in care traim (acasa sau la birou); Creste perioada de prospetime a alimentelor; Purifica aerul din incapere; Distruge colibacilii, streptococii, bacilii dizenteriei, virusii hepatitei A si B, precum si alte bacterii si virusi nocivi organismului.

Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer

Brand: Tianshi Tiens
1500 lei  1440 lei (TVA inclus)
Reducere 4 %   
  • Adauga la favorite
    sau
    Doresti informatii suplimentare
    Plata si Transport

    Livrarea produsului Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer se face prin curier rapid, iar plata se face ramburs la primirea coletului.

    Descriere Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer

    Igienizator pentru Legume, Fructe, Apa si Aer

    Uriasul progres al civilizatiei noastre este capabil sa ne satisfaca nevoile materiale dar, pe de alta parte, aduce cu sine multe riscuri pentru sanatate.Legumele, fructele, orezul, carnea si pestele pe care le consumam zilnic sunt contaminate cu pesticide, ingrașaminte chimice, hormoni si alte substante daunatoare. Desi nedetectabile in organism pe termen scurt, aceste substante ne afecteaza sanatatea pe termen lung, efectele deteriorante ale acestora putand fi chiar transmise generatiilor urmatoare. Mirosul dat de formaldehide intr-un apartament proaspat renovat, dezvoltarea bacteriilor pe vesela, tacamuri, pahare, jucarii, lenjeria intima, toate acestea va pot afecta sanatatea. Cum ne putem proteja impotriva acestor situatii?

    Aparatul se numeste Igienizator de legume si fructe - Tiens, dar acest proces se face prin ozonarea apei, respectiv purificarea si igienizeaza ei. Mai are si functia de ozonare a aerului si de sterilizare.

    1. Efectele nocive ale hranei, apei si aerului poluate:
    - Intoxicatii acute sau cronice;
    - Cancer si mutatii cromozomiale;
    - Mutatii genetice, transmisibile viitoarelor generatii;
    - Infectii si multe boli in urma contaminii apei si aerului.

    2. Ozonul, agentul natural anti-bacterian
    Apa, legumele, fructele, orezul, carnea, pestele si alte alimente pe care le consumam zilnic sunt contaminate cu pesticide, ingrasaminte chimice, hormoni si alte substante daunatoare. Desi nedetectabile in organism pe termen scurt, aceste substante ne afecteaza sanatatea pe termen lung. Dezvoltarea bacteriilor pe vesela, tacamuri, pahare, jucarii, lenjeria intima, toate acestea va pot afecta sanatatea. Iata cum ne putem proteja impotriva acestor situatii neplacute.

    Igienizator pentru Legume, Fructe, Apa si Aer este conceput prin sinteza unor cunostinte teoretice de microbiologie, electronica si inginerie, ozonatorul pentru apa, aer, legume si fructe aplica cu succes proprietatile unice, benefice ale ozonului (O3) pentru un mod de viata mai sanatos, fiind un foarte puternic agent oxidant natural.

    Datorita utilizarii ozonului, produs de Igienizatorul pentru Legume, Fructe, Apa si Aer Tiens, se pot:
    - descompune pesticidele, insecticidele si ierbicidele din legume si fructe;
    - dezinfecta si steriliza apa pe care o cosumam si/sau folosim pentru diverse destinatii;
    - se pot reduce in mod eficace mirosurile neplacute din aerulul de slaba calitate;
    - se distruge proliferarea bacteriilor, virusiilor, protozoarelor parazite si alte micro-organisme din mediul in care traim (acasa sau la birou).

    Apa, alimentele si ustensilele tratate cu ozon devin complet lipsite de substante daunatoare.
    Capacitatile anti-bacteriene ale ozonului sunt superioare multor altor agenti de sterilizare.
    - Folosind ozonul in prepararea mancarii, se obtine o hrana ecologica, intrucat ozonul oxideaza si descompune urmele de insecticide, ingrasaminte, hormoni, antibiotice tranchilizante din apa si se mentine prospetime.
    - In starea gazoasa, ozonul este considerat conservant pentru alimente si sterilizeaza ambalajele acestora.

    3. Protectia pentru un mod de viata sanatos
    Datorita conceptiei unice, ultra-moderne si capacitatii de ecranare a interferentelor electromagnetice, pentru apa, aer, legume si fructe, ozonatorul Tianshi asigura o excelenta stabilitate in functionare si un volum de ozon marit. De asemenea, ozonatorul are capacitatea:
    - de a indeparta pesticidele de pe legume si fructe, si distruge hormonii din carne sau peste;
    - de a creste perioada de prospetime a alimentelor;
    - de a dezinfecta apa;
    - de a purifica aerul pe care il respiram, din casa sau de la birou.

    Nota: Peste 90% din boli, inclusiv raceala sunt cauzate de bacterii si alti daunatori din apa, din alimente sau din aer.

    1. Ozonizare a fructelor si legumelor:
    Ozonul distruge bacteriile, reduce expunerea la pesticide, ierbicide sau alte reziduri de fertilizare. Ozonul poate oxida si descompune urmele de insecticide, ingrasaminte, hormoni, antibiotice folosite pe scara larga in crescatorii, din vegetale, fructe, peste, carne etc. De asemenea, apa ozonata imbunatateste aspectul si gustul produselor.

    2. Curatarea carnii, a puiului, a fructelor de mare sau a mancarurilor uscate:
    Ozonul poate distruge bacteriile, descompune hormonii din carne, pui, fructe de mare sau alte mancaruri si elimina mirosurile neplacute din aceste produse.

    3. Actiuni impotriva bacteriilor, virusurilor sau ciupercilor (dezinfectare si sterilizare):
    Stiinta a demonstrat ca ozonul omoara agentii patogeni si lucreaza mult mai repede pe virusi decat pe bacterii si nu depinde de pH nici de temperatura sau alti compusi organici. Insa, capacitatea de dezinfectare a ozonului este in functie de concentratia de ozon si de temperatura (la temperatura de maxim 320C, capacitatea de dezinfectare este maxima). In calitatea sa de agent oxidant natural (foarte puternic), ozonul are abilitatea de a creea gauri in membranele virusurilor, bacteriilor, alte micro-organisme in membranele celulelor patologice, omorandu-le in acest mod.
    - Cu ozonul se pot steriliza vesela, tacamuri, recipienti pentru pastrarea laptelui, prosoapele si imbracamintea. Obiectele vor arata ca noi;
    - Apa ozonizata dezinfecteaza jucariile, bibelourile si alte obiecte ale copiilor.

    Apa (de baut) ozonizata
    - Ozonul distruge eficient bacteriile si virusii, indeparteaza impuritatile din apa si indeparteaza mirosul. Gradul de puritate al apei va creste, in mod semnificativ. Beti apa ozonizata imediat dupa proces, intrucat, chiar daca apa se mentine sterilizata pentru o perioada mai mare de timp, ozonul se mentine in apa doar 15-30 min dupa care se transforma in oxigen. Nu este obligatoriu sa folositi apa imbuteliata sau distilata, puteti folosi si apa de la robinet sau apa minerala.
    - Apa ozonizata contine o cantitate crescuta de oxigen de pana la 8 ori mai mare decat apa obisinuita.
    - Apa ozonizata se asimileaza mai usor, raza grupului moleculare fiind mai aproape de cea din celulele organismului, scazand de la 120 la 53 nm. Apa ozonizata este ideala pentru a fi consumata, deoareace are efect terapeutic si de prevenire in foarte multe afectiuni precum diabetul zaharat, hipertensiunea arteriala, reumatismul, cancerul, bolile rinichilor, colonului etc.

    Nota: Pietrele (sondele) ozonizante trebuie asezate cat mai adanc posibil. Pentru un rezultat optim, adancimea trebuie sa fie cel putin 150 mm (15 cm).

    4. Terapii cu ozon si apa ozonizata:
    - Ozonul poate distruge colibacilii, streptococii, bacilii dizenteriei, virusii hepatitei A si B, precum si alte bacterii si virusi nocivi organismului.
    - Ozonul are caracteristici antiseptice mai puternice decat permanganatul de potasiu.
    - Ozonul este de aproximativ 10 ori mai solubil in apa decat oxigenul. A fost folosit initial in chirurgia dentara si recent in Anglia pentru o varietate de terapii.
    - Spalandu-se fata si membrele cu apa ozonata (15-20 min) se previne infectarea ranilor si grabeste vindecarea.
    - Se poate folosi apa ozonata pentru a dezinfecta periuta de dinti, bureti sau orice alta suprafata din baie sau bucatarie.
    - Clatirea gurii cu apa ozonata (timp de 5-10 min), distruge bacteriile din cavitatea bucala si ajuta la vindecara unor boli, cum ar fi stomatita.

    Folosirea de uleiuri ozonizate pentru terapii de piele:
    Atunci cand ozonul este introdus in uleiul de masline sau floarea-soarelui pentru o perioada mai mare de timp (cel putin 24 h), uleiul se ingroasa pastrand ozonul. Daca este pastrat la frigider, acest gel mentine ozonul ani de zile. Aplicat pe piele, ozonul este benefic pentru taieturi, arsuri, piscaturi ale insectelor, iritatii, eczeme, herpes etc.

    Ca tratament de infrumusetare:
    Ozonul poate fi folosit si pentru a revitaliza pielea si pentru a dezinfecta tenul in profunzime. Folositi apa bogata in ozon pentru a va spala fata si mainile. Puteti folosi un sapun natural daca simtit nevoia. Spalarea intensiva a pielii (timp de 10-20 min), distruge cele mai periculoase bacterii, ajuta la prevenirea multor boli de piele si accelereaza metabolismul pielii.

    Nota: Prin ozonizarea oricariu mediu (lichid sau gazos), nu adaugati chimicale.

    "Banuim cu totii ce-am afla daca am analiza apa cea de toate zilele care curge la robinet ! E suficient s-o torni in pahar ca sa vezi un spectacol halucinant: impuritati plutitoare, pete de grasime, depuneri, nemaivorbind de imaginile socante de la televizor, in care prin robinet au „curs" viermi, gandaci si chiar serpisori. Gustul nu este nici el pur si curat si nici mirosul, care duhneste puternic a clor. Pe scurt, apa si-a pierdut definitia si identitatea si nu mai este nici pe departe asa cum am invatat odinioara la scoala: un lichid incolor, inodor si insipid. Din pacate, vinovatul e greu de prins. Responsabilii de la statiile de filtrare se jura ca apa pleaca spre consumatori „ca la carte", adica perfect potabila. Compromiterea se petrece pe drum, din cauza circuitelor subterane, formate din instalatii vechi, corodate, care ar trebui refacute integral. Sa asteptam pana atunci ? Va dura mai mult de-o viata. Sa ne acceptam destinul de viitoare victime ale apei pe care o bem ?" - FORMULA AS - Apa purificata - sanatate curata !

    Aparatul care ne protejeaza de bolile care curg impreuna cu apa de la robinet
    Viata este limitata si pretioasa iar sanatatea sta la baza oricarei activitati, daca avem un organism sanatos vom avea energie sa ne atingem aspiratiile si idealurile. In epoca actuala exista o explozie a descoperirilor stiintifice, acestea aducand societatii si omenirii un standard inalt al vietii materiale.

    Dezvoltarea economica a adus societatii bogatie, dar din pacate, in lumea actuala, datorita cresterii populatiei globului, s-a ajuns la folosirea in exces a resurselor naturale, astfel incat aerul, apa si alimentele au ajuns deosebit de poluate. Speranta de viata si sanatate a oamenilor este astazi din ce in ce mai greu de atins. Fiecare organism viu, pentru a-si mentine viata si sanatatea, nu se poate dispensa de trei elemente principale: aerul, apa si alimentele. Aerul este elementul principal pentru mentinerea existentei oricarui organism viu. Daca omul este privat de aer, in cateva minute moare. Daca organismul uman este privat de oxigen se va imbolnavi de diverse boli.

    Sursele de poluare ale aerului sunt multiple, in principal fiind: distrugerea naturii, taierea pe scara larga a padurilor, poluarea produsa de gazele de esapament ale automobilelor, gazele si praful produse de intreprinderile chimice, putrezirea gunoaielor plastice, etc. Oamenii, nu au cum sa respire aer proaspat si curat in acest mediu. Oamenii care respira aer poluat si beau apa poluata cu clor din marile orase, vor fi afectati, cu timpul aparand probleme de sanatate cum ar fi: bolile cardio-vasculare, respiratorii, bolile alergice ale pielii, etc. Apa este sursa de viata a omenirii si omenirea nu poate exista o singura zi fara apa. Organismul uman este constituit in proportie de 70 % din apa. Daca organismul uman pierde 10 % din apa vor apare manifestari anormale. Scaderea cantitatii de apa ingerata va produce in primul rand scaderea cantitatii de urina produsa, dupa care va apare concentrarea sangelui, scaderea apei din tesuturile organismului provocand moartea tesuturilor si celulelor datorata lipsei de apa. Noi trebuie tot timpul sa ingeram o anumita cantitate de apa pentru a ne mentine sanatatea. Dar sanatatea organismului uman este influentata si de materialele organice si anorganice din apa. Deci, nu putem neglija importanta calitatii apei pentru organismul uman. In prezent populatia foloseste ca apa potabila, in principal apa plata, dar apa plata este dezinfectata antibacterian cu ajutorul clorului, putand produce substante cancerigene, cum ar fi compusii halogenati.

    Cauzele poluarii resurselor de apa sunt foarte multe, in principal mentionam: insecticidele, ingrasamintele chimice, produsele de excretie ale animalelor, detergentii, apa reziduala menajera, apa reziduala industriala, apa reziduala din industria chimica, gunoaiele din orase, poluarea secundara produsa de fosele cladirilor civile, etc. Folosind timp indelungat apa poluata, organismul uman se va imbolnavi de boli ale pielii, artrita, neuropatie, boli ale rinichilor, etc. Hrana este sursa de energie de care organismul uman nu se poate dispensa, in principal fiind obtinuta din: cereale, legume, fructe, peste, carne. Astazi noi promovam hrana ecologica, dar in viata de zi cu zi sunt foarte putine produse cu adevarat naturale , ecologice . Odata cu cresterea populatiei si imbunatatirea conditiilor de viata a crescut si necesarul zilnic al oamenilor de alimente. In consecinta cultivatorii si crescatorii, pentru a mari productia si a micsora pagubele produse de daunatori, folosesc pe scara larga insecticidele, ingrasamintele, hormonii, antibioticele, substantele de crestere, iar cand oamenii se hranesc cu aceste produse vor ingera mai mult sau mai putin resturi de insecticide, hormoni, antibiotice, bacterii si virusi patologici daunatori organismului uman . Metoda traditionala de spalare nu poate in nici un caz sa elimine aceste insecticide, fertilizatori, bacterii si virusi.

    Ingerarea timp indelungat a acestor alimente va provoca diverse boli, cum ar fi: boli ale sistemului digestiv, boli cardio-vasculare, boli ale pielii, cancer, dezvoltare precoce, etc. In concluzie, calitatea aerului, apei si alimentatiei influenteaza direct gradul de sanatate al fiecaruia dintre noi. Noi trebuie sa stim ca, daca nu suntem bolnavi nu inseamna ca suntem perfect sanatosi. Principiul prevenirii bolii este mai important decat tratamentul acesteia. Astazi stiinta cunoaste o dezvoltare puternica si rapida, medicina a facut progrese substantiale, nivelul de trai al oamenilor creste pe zi ce trece, dar bolile sunt din ce in ce mai multe. De ce oare se intampla asa? Principalul motiv se datoreaza poluarii mediului inconjurator si calitatii necorespunzatoare a nutrientilor din alimente.

    Agentul natural anti-bacterian
    Specificatii tehnice:
    Debit OZON: > 200 mg./h.
    Putere pompa: >2 l./min.
    Presiune lucru pompa: 0.015-0.02 Mpa.
    Metoda generare OZON: Descarcari CORONA (Tub OZON)
    Resursa aer: Aerul ambiental
    Alimentare: AC220-240V
    Timer: Max. 59 min.
    Timp de functionare maxim 30 min. cu pauza de 60 minute.
    Greutate: 650 g.
    Cablu alimentare :1,5 m. cu stecher
    Carcasa: Plastic
    Accessorii: 2 seturi furtunuri & difuzoare speciale

    Caracteristici:
    1. Consum redus de energie (12W) cu productie ridicata de OZON.
    2. Design compact cu pompa de aer inclusa.
    3. Timer digital intern : 6 min. 18 min. 30 min..
    4. Se livreaza cu doua seturi de furtunuri si difuzoare speciale.
    5. Performante si durata de utilizare ridicate.
    Ozonul (O3) este un foarte puternic agent oxidant natural. Poate elimina bacteriile, virusurile si alte microorganisme prin procesul de oxidare, ce distruge structura membranei acestora. Ozonul dizolvat in apa este chiar mai eficace. Apa, alimentele si ustensilele tratate cu ozon devin compet lipsite de substante daunatoare. Capacitatile anti-bacteriene ale ozonului sunt superioare multor altor agenti de sterilizare.

    Umbrela protectoare a unui mod de viata sanatos
    Datorita conceptiei unice, ultra-moderne si capacitatii de ecranare a interferentelor electromagnetice, Igienizatorul TIENS pentru legume si fructe asigura o excelenta stabilitate in functionare si un volum de ozon marit. Controleaza eficace dezvoltarea bacteriilor, pentru a oferi un aer purificat, acasa sau la birou. De asemenea, are capacitatea de a indeparta pesticidele de pe legume si fructe si de a distruge hormonii din carne sau peste, de a creste perioada de prospetime a alimentelor si de a purifica apa, toate acestea pentru a ne oferi un mod de viata mai sanatos. Este un aparat versatil, ce nu trebuie sa lipseasca din casele sau birourile zilelor noastre.

    Avantaje tehnologice
    A. Certificare CE
    B. Detine 3 patente pentru: design exterior, design structural si conceptia circuitului de protectie

    Functiuni si utilizari

    1. Indepartarea pesticidelor de pe legume si fructe si distrugerea hormonilor din carne sau peste.
    Mod de folosire: Conectati igienizatorul Tianshi la priza si asezati legumele si fructele (cantitatea nu trebuie sa depaseasca 5 kilograme) in apa. Asezati sonda de ozon in apa, pe fundul recipientului folosit. Porniti aparatul si lasati-l sa functioneze pentru 3-10 min. Pentru carne sau peste (cantitatea nu trebuie sa depaseasca 5 kilograme), asezati sonda pe fundul recipientului folosit si lasati igienizatorul sa functioneze timp de 10-20 minute.

    2. Distrugerea bacteriilor si cresterea perioadei de prospetime a alimentelor
    Mod de folosire: Asezati fructele si legumele intr-o punga de plastic si pompati ozon in aceasta pana la umflarea completa, apoi sigilati punga. Alimentele isi vor dubla perioada de prospetime.
    Nota: Asigurati-va ca punga este ermetic inchisa, fara pierderi de aer.

    3. Sterilizarea veselei, tacamurilor, recipientelor pentru pastrarea laptelui, prosoapelor si imbracamintei
    Mod de folosire: Plasati obiectele in interiorul unui recipient plin cu apa si ozonati timp de 10-20 minute. Obiectele vor fi curatate si vor arata ca noi. Pentru imbracaminte, ajustati perioada de ozonare in functie de cantitate, 20 de minute fiind, de regula, suficiente. Hainele ozonate vor fi mai curate si mai catifelate. Periutile de dinti si alte ustensile pot fi, de asemenea, sterilizate pentru a va asigura o mai buna igiena.

    4. Fortificarea organismului
    Spalati-va fata si membrele cu apa ozonata sau imbaiati-va, pentru a va proteja pielea impotriva bacteriilor, virusurilor si ciupercilor. De asemenea, apa ozonata ajuta la imbunatatirea circulatiei periferice si a metabolismului, pentru o mai buna stare de sanatate.

    5. Purificarea aerului
    Mod de folosire: Inchideti usile si ferestrile incaperii. Porniti igienizatorul si lasati-l sa functioneze pentru 30 de minute, apoi opriti-l. Deschideti usile si ferestrele incaperii pentru 15 minute.

    Ozonul poate indeparta mirosurile nocive ale lacurilor, vopselelor si ale altor materiale de constructie. De asemenea, poate indeparta substante chimice toxice, gaze nocive precum monoxidul de carbon sau fumul provenit din arderi incomplete.

    Nota: Nu stati in camera pe perioada ozonarii aerului.

    6. Alte beneficii
    Inlatura mirosurile neplacute din frigider.
    Sterilizeaza acvariile si creste cantitatea de oxigen din apa.

    Testimoniale Igienizator - Legume, Fructe, Apa si Aer

    Adauga testimonial