×

Eur O2 Diet

  • -40 %
Eur O2 Diet
check Ajuta la arderea mai rapida a grasimilor; check Contine 78 de minerale si 18 aminoacizi; check Imbunatateste circulatia sangelui; check Ajuta la oxigenarea optima a celulelor.

Eur O2 Diet

Brand: Zuccari
159 lei  95 lei (TVA inclus)
Reducere 40 %   

Produsul Eur O2 Diet nu mai face parte din oferta noastra.
Adauga la favorite
sau
Doresti informatii suplimentare
telefon Biolife
Plata si Transport

Livrarea produsului Eur O2 Diet se face prin curier rapid, iar plata se face ramburs la primirea coletului.

Descriere Eur O2 Diet

Eur O2 Diet

Obezitatea a fost considerata de Organizatia Mondiala a Sanatatii ca epidemia secolului XXI in tarile industrializate. Pe plan mondial a crescut rata mortalitatii datorata obezitatii si a problemelor sale derivate. In prezent, presupune cheltuieli sanitare de aproape 100 miliarde de dolari americani. In Spania, una din 12 morti are obezitatea ca factor declansator. Pericolul ei este cu atat mai mare cu cat este concomitenta cu alte amenintari pentru sanatate, cum sunt diabetul, colesterolul ridicat si hipertensiunea.


Ce este L-carnitina si cum functioneaza?

In cadrul acestui preparat intalnim formula Eur O2 (enzime, minerale si aminoacizi), pe care am cunoscut-o in celelalte produse din gama, doar ca aceasta este imbunatatita cu L-carnitina.

L-Carnitina este o substanta produsa la nivelul ficatului si rinichilor, iar rolul ei in organism este acela de a facilita transportul acizilor grasi catre mitocondrii. Aceste formatiuni intracelulare au ca principala functie producerea de energie, ca urmare a arderii lanturilor de acizi grasi. Se cunoaste faptul ca L-carnitina este in cea mai mare parte asimilata din alimente (lapte, carne) si doar aproximativ 25% este de natura endogena.

Printre alte efecte benefice, L-Carnitina reuseste sa imbunatateasca functia hepatica si sa reduca riscul aparitiei bolilor cardiovasculare.

Indiferent unde este situat (solduri, fese, coapse), stratul adipos contine o cantitate semnificativa de acizi grasi. Acestia sunt o forma de energie destul de dificil de folosit de catre corp, care prefera adesea arderea glucozei.

Beneficii demonstrate prin studii stiintifice
Studiile au confirmat efectul benefic al L-carnitinei pentru organism. Un studiu publicat in numarul din ianuarie 2003 al Jurnalului Nutritia a urmarit efectul L-carnitinei asupra metabolismului femeilor tinere ce efectuau exercitii. Cercetatorii au constatat in grupul de femei ce a primit L-carnitina (0,68 g sau 680 mg zilnic) o diminuare a tesutului gras cu 1,35% dupa 35 de zile, precum si o crestere accelerata a arderii grasimilor, comparat cu grupul de femei care au primit o pilula inerta (placebo).

Pe langa importanta ei in arderea grasimilor, L-carnitina este utila in cresterea performantelor sportive, in boala de inima si chiar si in cadrul tratamentului diverselor cancere. De la descoperirea L-carnitinei in anul 1905 si pana in prezent au fost publicate peste 9000 de studii privind L-carnitina.
Unele studii din 2007 au aratat capacitatea L-carnitinei de a proteja ficatul si nervii periferici.

Este utila si in boala celiaca (celiachie), o afectiune foarte intalnita in ziua de azi, dar slab diagnosticata, produsa de intoleranta la glutenul din cereale.

Este eficienta chiar si in cazul cancerului la san, putand diminua dimensiunea tumorii.

Nu in ultimul rand, L-carnitina are capacitate antioxidanta semnificativa. Prin acest mecanism, L-carnitina netezeste vasele de sange, deteminand relaxarea lor, lucru ce asigura un flux mai bun de nutrienti si oxigen catre organele vitale.

L-carnitina este produsa in mod natural in corp.
Concentratiile maxime sunt in muschi si in inima. Sinteza de L-carnitina are loc in ficat si rinichi, necesita doi aminoacizi esentiali - lisina si metionina, dar si vitamina C, vitamina B6 si niacina. Acesta este un alt motiv pentru care dietele de infometare nu au efect. Ele sunt deficitare in lisina si metionina (ce provin din carne sau lapte) si duc la o sinteza mica de L-carnitina. Astfel nu se ard grasimile, iar oamenii se mira de ce nu slabesc consumand doar 500 de calorii zilnic.

In corp se sintetizeaza zilnic 20 mg de L-carnitina, reprezentand 10% din necesarul zilnic.
O dieta adecvata trebuie sa aduca inca 100-300 mg prin aport alimentar. Alimentele cu o concentratie mare de L-carnitina sunt: carnea de vita (143mg/100g), porcul (25mg/100g), carnea de pasare (13mg/100g) si pestele (3- 10mg/100g). Exista pe piata si suplimente alimentare sau produse alimentare ce contin o cantitate semnificativa de L-carnitina, cum ar fi EurO2 Diet.
Datorita sintezei limitate, L-carnitina este recunoscuta ca un supliment esential pentru organism inca din anul 1986, cand, in cadrul "Simpozionului despre Nutrienti Conditional Esentiali" s-a stabilit importanta ei pentru sanatate.

Cercetatorii au demonstrat ca o lipsa a L-Carnitinei poate provoca un exces al lipidelor.
Astfel, acizii grasi nu pot traversa membrana mitocondriilor fara ajutorul L-carnitinei ca transportator. Se spune ca in lipsa ei grasimile au tendinta de a se acumula in interiorul tesuturilor musculare si adipose pe artere.
Toata lumea poate profita de beneficiile aduse de L-Carnitina; vegetarienii trebuie in mod obligatoriu sa consume suplimente de L-Carnitina pentru a-si pastra sanatatea. Lipsa L-Carnitinei poate provoca oboseala, ameteli, angine, probleme musculare, etc.
Persoanele ce au celulita sau zone de grasime localizate, luand acest produs vor vedea cum aceste grasimi vor incepe sa dispara, se vor arde, recuperandu-si energia si avand o mai buna rezistenta la raceli si oboseala.

Studiile realizate cu privire la L-Carnitina au aratat existenta urmatoarelor proprietati.

  • Ajuta la sustinerea sistemului circulator, eliminand colesterolul si potenteaza muschiul cardiac, ce va favoriza transformarea acizilor grasi in energie. Sunt medici care o recomanda in tratamentul diferitelor boli cardiovasculare, pentru a le preveni sau evita reaparitia lor.
  • Reduce nivelul colesterolului nociv (LDL) si creste nivelul colesterolului util (HDL), favorizand eliminarea trigliceridelor.
  • Favorizea tonusul muscular si ofera un nivel de energie mai ridicat, ajutand acizii grasi sa patrunda in mitocondrii si astfel "motorul" nostru (corpul nostru) obtine energia intr-un mod mai simplu. Ideala in astenii si oboseala cronica. De asemenea pentru sportivi si atleti, putand sporii rezistenta lor si constructia musculara.
  • Ajuta la controlul greutatii, favorizand combustia acizilor grasi. In schimb, ajuta la formarea masei musculare.
  • Actioneaza asupra metabolizarii aminoacizilor implicati in detoxifiera amoniacala si in productia de uree. Acest lucru este interesant in special pentru cei care practica sport profesional si de elita.
  • Intervine in productia acetilenei necesara fabricarii Acetilcolinei care este un neurotransmitator cerebral.


ENZIMELE
Din punctul de vedere al multor autori, enzimele pot fi solutia pentru o viata cat mai lunga. Ceea ce noi numim "proces de imbatranire", pentru unii cercetatori nu este decat manifestarea deficitului enzimatic din corpurile noastre. Celulele persoanelor tinere contin de 10 ori mai multe enzime decat celulele persoanelor in varsta. Fara enzime, alimentele nu pot fi metabolizate eficient, nu exista nutrienti si atunci apare o deficienta de hranire a celulelor.

In general, putem clasifica enzimele in trei grupe:
â–ºenzimele digestive- metabolizeaza alimentele. Proteaza (proteinele), amilaza (amidonul) si lipaza (grasimile);
â–ºenzimele metabolice- sunt prezente in fiecare celula din corp. Ajuta la eliminarea toxinelor din organism si a resturilor ce provin din procesul de metabolizare, ofera energie, repara celulele si lupta impotriva infectiilor.
â–ºenzimele alimentare- prezente in alimentele crude. Ajuta la digestie si imbunatatesc functionarea enzimelor metabolice si digestive (distruse dupa metabolizare).

Enzimele sunt catalizatori de natura proteica, ce ajuta la realizarea proceselor fiziologice, produse de organismele vii. In consecinta, deficientele functiilor enzimatice creeaza patologii.

AMINOACIZII
Sunt substante cristaline, avand aproape mereu un gust dulce; ca proprietate caracteristica putem mentiona caracterul acid pe care il au si activitatea optica.; din punct de vedere chimic sunt acizi carboxilici ce au cel putin un grup amino in fiecare molecula; 20 de aminoacizi diferiti sunt elementele esentiale ce intra in alcatuirea proteinelor. Pe lậnga acestia, se mai cunosc si altii ce intra in componenta peretelui celular. Plantele pot sintetiza toti aminoacizii in timp ce omul poate sintetiza numai 16, din cauza faptului ca acesta sintetizeaza recicland celulele moarte din cadrul intestinului si catabolizeaza proteinele in cadrul propriului corp.

Aminoacizii sunt unitatile elementare constituente ale moleculelor denumite Proteine. Mai mult, in mod elementar, sunt "pietrele de temelie" pe care organismul reconstituie permanent proteinele specifice consumate pentru a ne mentine in viata. Proteinele reprezinta cei mai numerosi compusi nitrogenati din cadrul organismului, fiind de asemenea esentiali vietii. De fapt, datorita numarului mare si structurii pe care o au, proteinele indeplinesc functii diverse, participand in cadrul tuturor proceselor biologice si constituind structuri fundamentale ale organismelor vii. In acest mod, ele actioneaza accelerand reactiile chimice care, in alt mod, nu s-ar putea produce in timpul necesar (enzime), transportand substante (cum este hemoglobina din cadrul sangelui, care transporta oxigenul catre tesuturi), indeplinind functii structurale (ca si cheratina din par), servind ca rezerve ( albumina din ou).
Alimentele pe care le ingeram ne ofera proteine. Dar aceste proteine nu se absorb normal decat daca in locul descompunerii lor (hidroliza), cauzata de procesul digestiv, ar traversa peretele intestinal sub forma aminoacizilor si ar forma lanturi peptidice scurte, in cadrul asa numitei "circulatii entero hepatice".
Initial, aceste substante sunt incorporate in sange si de aici sunt duse la tesuturile ce au nevoie de ele pentru formarea proteinelor, consumate in cadrul ciclului vital. Se cunoste faptul ca, din 20 de aminoacizi proteici cunoscuti, doar 8 sunt indispensabili (sau esentiali) vietii umane iar 2 par a fi "semi indispenabili". Acesti 10 aminoacizi trebuie sa fie adusi in organism, in cadrul alimentatiei zilnice si cu mai mare atentie atunci cand organismul are o nevoie mai mare: cazuri de disfunctie si boala. Cei mai problematici aminoacizi esentiali sunt triptanul, lizina si metionina. Este tipica lipsa lor in cadrul populatiilor pentru care cerealele sau cartofii reprezinta baza alimentara. Deficitul de aminoacizi esentiali ii afecteaza mai mult pe copii decat pe adulti. De aceea este necesar consumul unor suplimente, asa cum sunt cele EurO2.
Trebuie sa mentionam faptul ca lipsa unuia dintre ei (aminoacizi esentiali) duce la imposibilitatea sintetizarii
proteinelor in care sunt necesari acesti aminoacizi. Acest lucru poate duce la aparitia diferitelor tipuri de subnutritie, datorita carora aminoacizii sunt limitati.

AMINOACIZI
TESTE "IN VITRO" REALIZATE ASUPRA PRODUSELOR EUR O2 CAPACITATEA PRODUSELOR EURO2 OXIGENARE DE A OPRI SI DE A DIMINUA DEZVOLTAREA MICROBILOR: BACTERII, FUNGI SI DROJDII.
Studiul realizat si pe care il vom reda in totalitate demonstreaza capacitatea produselor EurO2 oxigenare de a opri cresterea microorganismelor patogene.
Acesta a fost realizat in Laboratorul de Control si Analize Dr. Goya, laborator omologat de Ministerul Sanatatii cu No 31 L.C.
A fost demonstrat faptul ca acest supliment nutritiv nu contine un mediu de hranire pentru germeni si nu va permite dezvoltarea bacteriilor, fungilor si drojdiilor (si nici cresterea lor ), ce afecteaza atat trasaturile fizice cat si cele de gust si miros, avand, in vedere faptul ca dezvoltarea germenilor conduce la cresterea toxicitatii formulelor.
Pentru a indeplini aceste specificatii, produsele Eur O2 mentin nutrientii in starea lor originala si evita pierderile datorate deteriorarii lor. Aceasta arata faptul ca materiile prime utilizate in producerea lor sunt substante pure alese cu grija si ca procesul lent de fabricare se face dupa normele stricte ale tehnicilor de fabricare (avand un excelent control aspura produsului finit.)
EurO2 a demonstrat ca detine un larg spectru de activitate antimicrobiana impotriva bacteriilor, fungilor si drojdiilor fiind deasemenea un conservator ideal capabil sa distruga microorganismele, mai mult decat sa le inhibe.

L-Carnitina, "Arzatorul de grasimi", detine un rol important in metabolismul lipidic, transportand mari cantitati de acizi grasi catre mitocondrii (surse celulare de energie) si contribuind la arderea grasimilor.
Pentru a intelege mai bine acest lucru, sa reamintim mecanismul de stocare a grasimilor, ce reprezinta cea mai mare rezerva energetica a corpului. In timpul meselor, excesul de alimente ingerate este transformat in lipide, in interiorul ficatului. Aceste alimente sunt transportate, in continuare, in sange, pana la tesuturile adipoase de rezerva, in unele celule de stocare (adipoase). Atunci cand organismul are nevoie de energie, celulele adipoase elibereaza grasimile, ce sunt arse in centralele energetice ale celulelor (mitocondriile) eliberandu-se astfel energie. L-Carnitina detine un rol important in aceasta ultima etapa, ea fiind cea care asigura transportul grasimilor, pana la centrii de reconversie, stimuleaza si regleaza combustia lor la fel ca un carburator.

Compozitie : Formula coloidala speciala de oxigenare celulara, cu 34 de enzime, 18 aminoacizi si 78 de minerale imbunatatita cu L-carnitina, care mai poarta si denumirea de Arzatorul de grasimi.


MOD DE ADMINISTRARE
Cum sa luati Eur O2 Diet: Este foarte important sa stim ca nu exista un alt produs care sa contina mai multa L-Carnitina. Datorita formulei sale speciale sub forma lichida, ionica si coloidala, beneficiile utilizarii sale sunt maxime, mai bune de 5 ori decat aceeasi doza sub forma de capsule.
Daca ne dorim sa slabim atunci sunt recomandate intre 10 - 12 de picaturi, de doua ori pe zi, intre mese. De exemplu: o doza se ia cu o ora inainte de masa de pranz, iar a doua dupa amiaza. Doza se poate creste daca se doreste o pierdere a greutatii mai mare. Recomandam L-Carnitina pentru ca desi arde grasimile, nu taie pofta de mancare. Nu actioneaza asupra creierului, sistemului nervos, etc., neavand astfel efecte secundare si nu creeaza dependenta.
Daca sunteti sportiv puteti lua o doza cu o ora inainte de exercitiile aerobice si alta imediat ce terminati.
Daca luati produsul pentru a obtine beneficii aditonale, cum ar fi scaderea nivelului colesterolului si indepartarea oboselii, modul de administrare este acelasi.

Testimoniale Eur O2 Diet

Adauga testimonial