×

Lyprinol

  • -19 %
Lyprinol
check Efect antiinflamator check Contribuie la sanatatea sistemului nervos check Reduce starile de discomfort cauzate de dureri si creste mobilitatea

Lyprinol

Brand: Pharmalink
167 lei  136 lei (TVA inclus)
Reducere 19 %   

Adauga la favorite
sau
Doresti informatii suplimentare
telefon Biolife
Plata si Transport

Livrarea produsului Lyprinol se face prin curier rapid, iar plata se face ramburs la primirea coletului.

Descriere Lyprinol

Lyprinolul actioneaza ca un antiinflamator natural pentru ameliorarea durerii si o serie de alte afectiuni inflamatorii.

Lyprinol este un extract lipidic marin stabilizat, care cuprinde o combinatie rara de grupari lipidicesi acizi grasi polinesaturati omega-3 unic, care a fost demonstrata prin cercetare clinica ca fiind un antiinflamator natural foarte puternic.

Ce este Lyprinol?

Un extract natural lipidic marin stabilizat, care cuprinde o combinatie rara de grupuri lipidice si acizi grasi polinesaturati unici Omega-3 cunoscuti sub numele de PCSO-524.
Lyprinol a fost demonstrat prin cercetare clinica ca find un anti-inflamator natural.
Gruparea unica a acizilor grasi din Lyprinol a evoluat ca cel mai puternic grup de lipide omega-3 in blocarea caii metabolice 5-lipoxigenase responsabile pentru inflamat
ia in organism.

Acest produs marin unic a fost expus revizuirii critice de catre numeroase institutii de cercetare din intreaga lume si sa dovedit a avea activitate semnificativa antiinflamatorie in vitro pentru inhibarea sintezei leucotrienelor si in vivo prin reducerea semnificativa a severitatii afectiunilor induse de adjuvant in modelele de sobolan. Au fost publicate diverse publicatii care confirma aceste rezultate, toate fiind disponibile la cerere. Leucotrienele se formeaza in organism prin calea lipoxigenazei si sunt responsabile pentru initierea si extinderea procesului inflamator. Lucrarea efectuata in Spitalul Queen Elizabeth si la Universitatea din Adelaide din Australia si la Universitatea Charite din Berlin, Germania, a demonstrat in mod clar ca lipidul marin stabilizat Lyprinol este un modulator puternic al caii 5-lipoxigenazei. Ajuta la reducerea efectelor daunatoare cauzate de inflamatiile persistente pe care o poate intalni in diverse reactii ale organismului, inclusiv tulburari inflamatorii, inclusiv inflamatia cailor respiratorii ale cailor respiratorii.

Mod de administrare Lyprinol
Luati initial 2-4 capsule pe zi. 1-2 dimineata si 1-2 pe timp de noapte cu mese timp de aproximativ 3-6 saptamani dupa care consumul poate fi redus la 1-2 capsule pe zi pentru ingrijirea articulatiilor. Va recomandam ca acest produs sa fie luat timp de cel putin 8-12 saptamani. Nu depasiti doza zilnica recomandata.

Nivelul zilnic necesar pentru obtinerea efectului maxim poate varia pentru fiecare persoana. Corpul tau necesita mai putin pentru a obtine efectul maxim, disconfortul initial poate sa apara daca doza personala este prea mare. In acest caz, reduceti la 1-2 capsule pe zi.

COPII: 3 - 12 ani. 3 capsule zilnic timp de 3 saptamani si 1 sau 2 dupa aceea cu mese.

Se recomanda ca femeile gravide si copiii cu varsta sub 1 an sa utilizeze numai lyprinol dupa consultarea unui medic sau a unui medic specialist in domeniul sanatatii.

Capsulele trebuie consumate cu sau dupa mese cu apa.

Ingrediente principale per capsula de 260 mg:

    
Ulei de masline natural mono-nesaturat - 100 mg
    
Lyprinol GLM pat.lipids (acid eicosatetraenoic) - 50 mg
    
Vitamina E (D-alfa-Tocepherol) ca antioxidant - 0,225 mg

Capsule: gelatina; Sorbitol sirop; Glicerina

Compozitie Lyprinol
Lyprinol este un amestec de cinci clase principale de lipide, incluzand esteri de sterol, triglicerid, acizi grasi liberi, steroli si lipide polar. Exista aproximativ 8-10 steroli marini diferiti in esteri de sterol si fractiuni de steroli. De asemenea, contine mai mult de 30 de acizi grasi esentiali diferiti, care sunt amestecuri de saturati, mononesaturat si polinesaturati.

Lyprinol este o sursa de acizi grasi polinesaturati omega-3 cu catena lunga care sunt esentiali pentru sanatatea oamenilor. Cele doua principale PUFA-uri Omega-3 prezente in Lyprinol sunt acid eicosapentaenoic (20 atomi de carbon si 5 legaturi duble, prescurtat = 20: 5 omega-3) (EPA) si acid docosahexaenoic (DHA) 22: 6 omega-3 .

De asemenea, contine si alte substante grase care apartin familiei de omega-3 PUFA. Aceste acizi grasi au toate cele patru legaturi duble si au lungimi de carbon de 18, 19 si, respectiv, 20 atomi de carbon, deci sunt descrise ca 18: 4 omega-3 (18: 4n-3), 19: 4 Omega-3 si 20: 4 omega-3 (ETA).

Testimoniale Lyprinol

Adauga testimonial