×

Freeways este o companie cu capital 100% romanesc, poate una dintre cele mai de succes, ce activeaza pe plan local si intenational. Gama premium de produse oferita de Freeways include suplimente dedicate mentinerii sanatatii, produse cosmetice organice, dispozitive medicale, produse de uz casnic si alimente BIO.

- 33 %

Glicemo 2+1 Cadou, Freeways

TRANSPORT GRATUIT
657 lei 438 lei
Reducere 33 %

- 33 %

- 33 %

- 33 %

- 33 %

Imuno cu Bromelaina 2+1 Cadou, Freeways

TRANSPORT GRATUIT
657 lei 438 lei
Reducere 33 %

SHIELD 19+ Freeways

TRANSPORT GRATUIT
750 lei

- 8 %

Chocolate Family Pack, Freeways

TRANSPORT GRATUIT
683 lei 625 lei
Reducere 8 %

Graviola 100% 470 ml, Freeways

120 lei

Nu mai face parte din oferta noastra

Graviola & Papaya 470 ml, Freeways

150 lei

Nu mai face parte din oferta noastra

Graviola cu Turmeric, Gac, Ghimbir 470 ml, Freeways

150 lei

Nu mai face parte din oferta noastra

Freeways este un brand care isi doreste sa ajute printr-un proces educational la atingerea unui echilibru dintre prosperitatea financiara si sanatate. Freeways isi doreste sa fie un lider de talie internationala care contribuie la promovarea educatiei in ceea ce priveste imbunatatirea calitatii vietii.

Freeways este pe piata suplimentelor alimentare de 5 ani, prezenti in aproximativ 30 de tari, cu un portofoliu de peste 100 de produse. 

Freeways ofera clientilor sai suplimente de cea mai buna calitate, ce detin formule proprii si care au in alcatuirea lor doar ingrediente naturale.

Dintre categoriile de produse pe care brandul Freeways le comercializeaza mentionam:

Nutritie - aici regasim suplimente nutritive bogate in principii active atent selectionate, ce sunt special concepute pentru a oferi un real sprijin in ameliorarea si preventia unor diferite afectiuni ale organismului, precum cele cardiace, articulare, diabet, sistemului vizual, prostatei, colonului, sistemului digestiv, sistemului nervos, ficatului sau sistemului imunitar.

Beauty & Care - produsele cosmetice Freeways au fost concepute pentru a ajuta la mentinerea sanatoasa a pielii, la o buna hidratare a acesteia. De asemenea, in cadrul acestei categorii mai regasim detergent de vase sau sapun lichid cu argint coloidal, gel pentru igienizarea mainilor sau apa de gura cu argint coloidal.

Cafea & Ciocolata - aceasta categorie este destinata bautorilor de cafea sau ciocolata calda, dar care isi doresc sa aduca un plus de beneficii organismului. Astfel aceste produse sunt imbogatite cu extracte de Turmeric, Anason, Chaga, Astragalus, Bromelaina, Ghimbir, Scortisoara, Goji, Alga calcaroasa, Biotina sau Ginseng, fiecare oferind numeroase efecte terapeutice la nivelul organismului, precum calitati antiinflamatorii sau antioxidante.

Uleiuri esentiale - in cadrul acestei categorii regasim un Difuzor de Uleiuri esentiale ultrasonic, ce este destinat utilizarii in cadrul spatiului de locuit, la birou sau chiar in masina.

Wellness technology - regasim produse si dispozitive utile pentru imbunatatirea calitatii vietii, precum centura lombara, cotiere elastice sau genunchiere cu turmalina si magnezi, sistem de purificare a apei si generator de apa alcalina si hidrogenata.