×

Diblong este unul dintre cei mai apreciati producatori de suplimente cu proprietati afrodisiace. Linia de produse Diblong contine magiun afrodisiac, bauturi afrodisiace, ciocolata afrodisiaca, cafea afrodisiaca cat si produse cu uz extern pentru cresterea intensitatii si placerii sexuale , Diblong Delay Spray, Diblong Gel Lubrifiant.

- 29 %

Diblong Shot

35 lei 25 lei
Reducere 29 %

- 25 %

Diblong Energy Drink

40 lei 30 lei
Reducere 25 %

- 17 %

Diblong Power Honey 43 gr

60 lei 50 lei
Reducere 17 %

- 26 %

Diblong Power Honey 240 gr

250 lei 186 lei
Reducere 26 %

- 34 %

Diblong Delay Spray

79 lei 52 lei
Reducere 34 %

- 29 %

Diblong Gel Lubrifiant

55 lei 39 lei
Reducere 29 %

- 29 %

- 29 %

- 17 %

Diblong Energy Coffee

23 lei 19 lei
Reducere 17 %

- 7 %

- 29 %

Diblong Shot 12 x 10 ml

420 lei 300 lei
Reducere 29 %

- 29 %

- 7 %

- 17 %

Diblong Energy Coffee 12 buc

276 lei 228 lei
Reducere 17 %

- 25 %

Diblong Energy Drink 12 buc

480 lei 360 lei
Reducere 25 %

Diblong pentru momente intime intense si placere maxima pentru ambii parteneri.


Suplimentele afrodisiace pentru adulti au la baza formule naturale studiate de specialisti pentru proprietatile benefice asupra organismului si functiilor sexuale. Produsele Diblong se distribuie pe 3 continente si sunt apreciate atat de barbati cat si de catre femei pentru efectele sigure si rapide pe care le ofera in sustinerea performantelor sexuale si cresterea intensitatii actului sexual. 

Diblong a castigat numeroase premii atat in Turcia cat si in Europa  si amintim aici de  Cea mai buna bautura a anului  si  Cel mai de succes brand pentru barbati.

Diblong Power Honey
Mierea afrodisiaca pentru adulti sustine calitatea erectiilor, performantele sexuale si randamentul organismului in timpul actului sexual. Formula sa complexa ofera o combinatie unica de ingrediente cu efect tonic sexual , afrodisiac si revitalizant astfel incat sa va bucurati oricand de o partita de amor de neuitat. Produsul poate fi consumat atat de barbati cat si de femei pentru stimularea impulsului sexual, cresterea calitatii erectiilor si dorintei sexuale. Efectul este de pana la 72 ore.

Diblong Energy Drink
Bautura energizanta afrodisiaca pentru barbati ce imbunatateste apetitul sexual si calitatea erectiilor. Acest produs ofera energie si vitalitate intregului organism, efect pana la 72  ore. Eficient atat in sustinerea performantelor sexuale dar si fizice este unul dintre produsele apreciate de barabati pentru efectele multiple pe care le ofera. Stimuleaza functiile erectile si creste intensitatea placerii resimtite in timpul actului sexual.

Diblong Energy Chocolate
Ciocolata afrodisiaca pentru ea sau pentru el sustine un apetit sexual crescut si placere maxima pentru ambii parteneri. Un deliciu pentru cuplurile care isi doresc sporirea apetitului si intensitatii actului sexual cat si un plus de incredere daca sunteti la inceput de relatie. Diblong Energy Chocolate ajuta la cresterea dorintei sexuale si placerii in timpul actului sexual.

Diblong Shot
Shot afrodisiac pentru barbati imbunatateste functiile erectile, previne ejacularea precoce si sustine calitatea actelor sexuale. Apreciat de barbati din intreaga lume, Diblong Shot este preferatul acestora in ceea ce priveste alternativa naturala de imbunatatire a performantelor sexuale si calitatii erectiilor. Efectul este de pana la 72 ore, creste energia si randamentul organismului in timpul actului sexual si poate fi consumat atat ocazional cat si  in cazul disfunctiilor erectile.

Diblong Energy Coffee
Cafea solubila afrodisiaca ce stimuleaza erectia si apetitul sexual. Placerea de a savura o cafea buna dimineata dar si de a continua o seara de amor. Ofera un plus de energie si vitalitatea si stimuleaza impulsul sexual. Efectul acesteia poate dura pana la 72 ore.

Diblong Turkish Delight Bar
Rahat turcesc afrodisiac este un desert ce stimuleaza functiile sexuale si erectile si ajuta la imbunatatirea performantelor sexuale masculine. Indiferent ca alegeti Diblong Turkish Delight Bar sau ciocolata afrdisiaca cu siguranta va puteti surprinde placut partenera/ul si ca puteti bucura impreuna de momente speciale si placere maxima in timpul actului sexual.