×

Detoxamin

  • -30 %
TRANSPORT GRATUIT
Detoxamin
check Elimina toate tipurile de toxine; check Imunostimulator puternic in caz de imunodeficienta; check Blocheaza si elimina radicalii liberi; check Contribuie la eliminarea celulelor maligne; check Aport natural de microelemente indispensabile organismului.

Detoxamin

Brand: Energetix

Cantitate: 200 capsule

272 lei  190 lei (TVA inclus)
Reducere 30 %   

Adauga la favorite
sau
Doresti informatii suplimentare
telefon Biolife
Plata si Transport

Livrarea produsului Detoxamin se face prin curier rapid, iar plata se face ramburs la primirea coletului.

Descriere Detoxamin


Detoxamin
200 capsule

Dispozitiv medical natural certificat (CE1254).
100% clinoptilolit, prelucrat printr-o tehnologie patentata!

Zeolitul natural clinoptilolit apartine categoriei de antioxidanti primari. Ca atare, reduce cu pana la 50% formarea de noi radicali liberi daunatori in tractul digestiv. Reduce formarea catalitica a radicalilor, cu ajutorul ionilor de tranzitie, atat in emulsiile lipidice curate, cat si in sistemele complexe.

Terapia cu zeolitul natural clinoptilolit aplicata persoanelor cu afectiuni maligne a aratat o ameliorare clara a statutului antioxidativ total la toate persoanele. Detoxamin
- zeolit natural sub forma de capsule - imbunatateste semnificativ rezultatele tuturor tipurilor de terapii, cel putin, duce la o imbunatatire subiectiva semnificativa (in sensul ameliorarii starii generale). Reduce semnificativ nivelul de radicali liberi, iar aceasta reducere se coreleaza intotdeauna cu faptul ca persoana se simte bine.

Gratie proprietatilor sale de eliminare a toxinelor si metalelor grele din organism, Detoxamin este un bun tonic si adjuvant in situatia unor afectiuni grave ale organismului. Produsul Detoxamin se recomanda in cazul persoanelor ce urmeaza terapii chimioterapeutice si cu radiatii, deoarece ajuta la sustinerea rezistentei organismului in fata efectelor unor astfel de procese asupra corpului nostru. 

De retinut, este faptul ca zeolitul este un mineral vulcanic inert, ce nu reactioneaza chimic cu anumite elemente consumate sau cu fluide ale corpului. Astfel, Detoxamin,  este un produs ce nu prezinta reactii adverse.

Detoxamin este un produs 100% natural inregistrat ca dispozitiv medical natural certificat CE 1254, ce ajuta la detoxifierea organismului nostru, prezinta beneficii hepatoprotectoare, antioxidante si imunomodulatoare.


1. Prezentare Detoxamin - Dispozitiv medical natural 

Produsul Detoxamin este un supliment natural ce prezinta in compozitia sa Zeolit, un mineral vulcanic ce prezinta numeroase beneficii asupra organismului nostru. Acest mineral prezinta un rol esential in corpul nostru, avand capacitatea de a contribui in procesul de detoxifiere naturala a acestuia, absorbind metalele grele si toxinele aflate la nivelul intestinului.

In urma acestei capacitati ale sale, suplimentul alimentar Detoxamin, este considerat un puternic adjuvant in ameliorarea unor diferite afectiuni ale organismului si este un bun sustinator in cazul persoanelor ce urmeaza tearpii radioterapeutice sau chimioterapeutice. 


2. Efectele benefice resimtite in utilizarii Detoxamin.

  • Este un bun adjuvant in procesul de absorbtie al toxinelor din organism;
  • Detoxamin este recomandat datorita capacitatii sale de a colecta amoniacul de la nivelul intestinului;
  • Suplimentul alimentar Detoxamin actioneaza contra radicalilor liberi prezinti in interiorul organismului nostru;
  • Este un adjuvant in procesul de refacere a celulei hepatice;
  • Detoxamin se recomanda a se administra in cazul unor afectiuni, precum osteoporoza sau poliatrita;
  • Este un bun antioxidant, prezentand capacitatea de a contribui la reglarea metabolismului mineral;
  • Un alt beneficiu pe care Detoxamin il are asupra orgnismului este de a regla nivelul pH-ului celular, fiind astfel recomandat pentru contributia sa impotriva dezvoltarii celulelor canceroase;
  • Suplimentul alimentar Detoxamin este un supliment natural ce contribuie la ameliorarea simptomelor in urma terapiilor chimioterapeutice sau cele cu radiatii;
  • Este recomandat a fi administrat de catre persoanele care intreprind sporturi de performanta.


3. Ingredientele Detoxamin.

- Zeolitul PMA prezent in compozitia suplimentului Detoxamin este un mineral vulcanic cu numeroase beneficii asupra organismului. Acesta este rezultat in urma contactului lavei vulcanice cu apele alcaline. Datorita proprietatii sale de a contribui la absorbtia toxinelor, zeolitul este utilizat de ceva vreme in agricultura pentru a ajuta la scaderea nivelului de ierbicide si pesticide. De asemenea, acesta este utilizat si in procesul de crestere a vitelor, contribuind la scaderea nivelului de aflotoxina din lapte.

Zeolitul este o sursa bogata de potasiu, calciu, sodiu si magneziu. Acesta prezinta proprietati imunomodulatoare, detoxifiante si contribuie la regenerarea nivelului pH-ului din organism. Acesta are capacitatea de a contribui la procesul de regenerare al organismului, ajutand astfel la extragerea poluantilor, virusilor si a bacteriilor din organism, fara a prezenta efecte secundare asupra acestuia. Zeolitul este denumit sita moleculara benefica in buna functionare a organismului nostru.

Gratie structurii sale negative, particulele de zeolit, actioneaza ca un magnet asupra toxinelor cu sarcina negativa si ajuta la neutralizarea acestora, acest proces este denumit ca schimb cationic. Astfel, toxinele din organism sunt eliminate in acelasi timp cu eliminarea zeolitului, la aproximativ 6-8 ore de la administrarea acestuia.

Din pricina faptului ca foarte multe toxine sunt prezente in ziua de asta, atat in mediul inconjurator, cat si in alimentele pe care le procuram si le ingeram, Zeolitul prezinta proprietati antioxidante puternice asupra organismului, avand un rol esential in sustinerea sanatatii acestuia. Astfel, administrarea supliementului Detoxamin este o alternativa benefica in ajutarea organismului nostru pentru a rezista impotriva toxinelor ce ne inconjoara zilnic.

Totodata, zeolitul contribuie la ameliorarea iritatiilor de la nivelul pielii, este benefic in cazurile afectiunilor pielii precum eczeme sau psoriazis, contribuie la sustinerea organismului in cazul urmarii unei terapii chimioterapeutic sau cu radiatii si de asemenea, reduce dezvoltarea radicalilor liberi si a stresului oxidativ.

Alte ingrediente ce fac parte din compozitia suplimentului alimentar Detoxamin sunt: Magneziu, Dolomit, Calciu


4. Mod de administrare Detoxamin.

Se recomanda administrarea produsului Detoxamin in functie de gravitatea afectiunilor dumneavoastra, precum urmeaza:
- In situatia in care doriti sa interveniti in prevenirea unor afectiuni, se recomanda administrarea suplimentului Detoxamin a unei doze de 2 capsule de 3 ori pe zi (6 capsule zilnic).
- Pentru a ameliora anumite afectiuni medii ale organismului, este recomanda administrarea suplimentului Detoxamin intr-o doza de 2 capsule de 5-6 ori pe zi (10-12 capsule zilnic).
- Daca doriti sa actionati pentru ameliorarea unor formatiuni tumorale, Detoxamin se va administra intr-o doza de 3-4 comprimate de 5 ori pe zi (15-20 de capsule zilnic).
Atentie! In situatia in care urmati o terapie radioterapeutic sau chimioterapeutic, este recomandata intreruperea administrarii suplimentului Detoxamin cu doua zile inainte si dupa astfel de terapii.
Atentie! Suplimentul Detoxamin nu este recomandat in cazul transplantului de organe mari, datorita actiunii acestuia de stimulare a sistemului imunitar si poate conduce la respingerea organului de catre organism.


Detoxamin actioneaza la nivelul aparatului gastrointestinal!

Prin actiunea sa detoxifianta ajuta la consolidarea peretilor intestinali si poate reduce endotoxemia, are efect antiinflamator si intareste integritatea peretilor intestinali. Consform sudiilor Detoxamin are capacitatea de aregla si gestiona disfunctiile de metabolism si ajuta la reducerea actiunii radicalilor liberi dar si formarea acestora si mai ales a anumitor specii reactive de oxigen. Se poate folosi ca adjuvnat in reducerea disconfortului gastrointestinal, prevenirea si gestionarea gastritei, ulcerului si a altor afectiuni de la nivelul stomacului.


Detoxamin in infeciile virale precum hepatita B, C sau ciroza.

Prin activitatea detoxifianta produsul ajuta la eliminarea toxinelor, sustinerea proceselor hepatice si de asemenea la reglarea valorilor GOT, GPT, Gama GT si bilirubina.
Prin usurarea sarcinei ficatului Detoxamin previne dezvoltarea proceselor care duc la aparitiei fibrozei hepatice si aparitia lichidului de ascita.
Efectele se pot simti de asemenea prin reducere oboselii, revitalizarea organismului si echilibrarea metabolismului. Detoxamin se poate utiliza de asemenea atat profilactic cat si terapeutic pentru prevenirea complicatiilor afectiunilor heaptice.


Detoxamin adjuvant in gestionarea diabetului

Prin stimularea metabolismului, reducerea toxicitatii si prevenirea dezvoltarii radicalilor liberi Detoxamin contribuie la sustinerea functiilor pancreasului si normalizarea nivelului zaharului din sange.

In anul 2003, la Congresul American din Seatle, Prof. Dr. Slavko Ivkovic, vicepreşedinte al Institutului de Nanomedicină din Berlin, in lucrarea sa intitulata - Noul agent natural antidiabetic la nivel celular, a mentionat faptul ca exista numeroase studii si certificare care confirma potentialul hipoglicemiant al acestui tip de zeolit si puterea lui de absoarbtie a glucozei. Administrat ca adjuvant Detoxamin in cazul persoanelor cu diabet va aduce o imbuantatire vizibila a tututor parametrilor si prevenirea sau ameliorarea complicatiilor acestuia.


Forma de prezentare Detoxamin:
200 capsule. Zeolit PMA: 410 mg, capsula: celuloza 90 mg


Testimoniale Detoxamin

Adauga testimonial