×

Prezentarea brandului Sun Wave Pharma.

Sun Wave Pharma ofera clientilor sai produse naturiste ce sunt inspirate de capacitatea, frumusetea si beneficiile oferite de natura in sine. Din acest motiv brandul Sun Wave Pharma are in cadrul produselor sale formule ce sunt bazate pe extracte din plante. Acestea au ca obiectiv principal asigurarea unor proprietati benefice organismului prin consumul plantelor oferite de natura, avand capacitatea de a ameliora si preveni anumite conditii ale corpului. 

Cei de la Sun Wave Pharma si-au propus sa devina un brand de top in cadrul industriei de suplimente alimentare din Romania, obtinand o extindere pe piata din Polonia si Moldova in anul 2013. In gama lor, cei de la Sun Wave Pharma au peste 100 de produse, ce asigura calitate, eficienta si siguranta, beneficii ce sunt inspirate din cadrul naturii.

Suplimentele oferite de brandul Sun Wave Pharma se adreseaza unor necesitati multipe, precum intarirea sistemului imunitar, mentinerea sanatoasa a sistemului nervos, a articulatiilor, a sistemului gastro-intestinal, a pielii, produse dedicate pentru sustinerea procesului de pierdere in greutate, vitamine si minerale si multe altele.

Produsele Sun Wave Pharma sunt naturale si asigura o buna eficienta la nivelul organismului dumneavoastra, avand posibilitatea de a promova sanatatea acestuia si buna dezvoltare a sa. 

- 16 %

Migrosun

90 lei 76 lei
Reducere 16 %

Nu mai face parte din oferta noastra

- 22 %

Hepasuport

37 lei 29 lei
Reducere 22 %

- 20 %

Altrifer

91 lei 73 lei
Reducere 20 %

Nu mai face parte din oferta noastra

- 20 %

Neurovert Forte

151 lei 121 lei
Reducere 20 %

- 20 %

Myo Sun Plus

139 lei 111 lei
Reducere 20 %

- 20 %

Endolex complex

60 lei 48 lei
Reducere 20 %

Nu mai face parte din oferta noastra

- 20 %

Stresclin Complex

59 lei 47 lei
Reducere 20 %

- 21 %

Esentin Forte

53 lei 42 lei
Reducere 21 %

Nu mai face parte din oferta noastra

- 20 %

Reumabloc Forte

60 lei 48 lei
Reducere 20 %

Nu mai face parte din oferta noastra

- 21 %

Tiolin Complex

78 lei 62 lei
Reducere 21 %

Nu mai face parte din oferta noastra

- 20 %

Procor Forte

65 lei 52 lei
Reducere 20 %

- 20 %

Hepaid Forte 90 cps

69 lei 55 lei
Reducere 20 %

- 21 %

Urisan

73 lei 58 lei
Reducere 21 %

- 21 %

Femosun

82 lei 65 lei
Reducere 21 %

- 21 %

Stresclin Neuro

58 lei 46 lei
Reducere 21 %

Unele produsele prezente in gama Sun Wave Pharma:

1. Neurovert Forte este un supliment ce isi bazeaza actiunile benefice pe extractul de Bacopa Monierii si Citocolina, doua ingrediente ce sustin sanatatea sistemului nervos si pot fi utile in refacerea pacientilor ce au suferit accidente vasculare cerebrale.

2. Myo-Sun Plus este special conceput pentru doamnele ce se confrunta cu infertilitate sau care isi doresc sa isi sporeasca sansele de a ramane insarcinate. In cadrul formulei Myo-Sun Plus regasim vitamina D3, mio-inozitol, quatrefolic si N-acetilcisteina.

3. Endolex Complex este un produs oferit de Sun Wave Pharma pentru persoanele ce intampina probleme articulare, avand posibilitatea de a promova o functionare optima a capilarelor, venelor si vaselor limfatice. In compozitia acestuia intalnim extract de castan, din semintele de struguri, hesperidina si diosmina.

4. Un alt produs pe care din gama Sun Wave Pharma este Stresclin Complex, un supliment nutritiv ce sprijina buna functionare a sistemului nervos si contribuie la ameliorarea starilor de stres si depresie. Aceste beneficii sunt acordate prin includerea in cadrul formulei sale a extractelor de Bacopa monnieri, withania somnifera si nardostachys jatamansi.

5. Esentin Forte este un produs dedicat problemelor aparute la nivelul ficatului si colecistului, avand posibilitatea de a oferi calitati hepatoprotectoare, ajuta la refacerea hepatocitelor si contribuie la neutralizarea radicalilor liberi. Beneficiile oferite de suplimentul alimentar Esentin Forte sunt oferite de extractul de silimarina si a fosfolipidelor esentiale ce alcatuiesc compozitia acestuia.

6. Un alt produs dedicat problemelor articulare este Rumabloc Forte, ce contribuie la promovarea flexibilitatii si mobilitatii acestora si este benefic si pentru buna functionare a sistemului dumneavoastra muscular sau osos. Ingredientele active regasite in cadrul acestuia sunt pe baza de plante, precum pinus pinaster, boswellia serrata, zingiber oicinale si curcuma longa. Toate acestea sunt recunoscute pentru calitatile lor antiinflamatorii si de promovare a unui sistem articular sanatos.

7. Tiolin Complex este un supliment alimentar oferit de brandul Sun Wave Pharma, fiind conceput pentru sprijinirea sanatatii sistemului dumneavoastra nervos. In cadrul acestuia regasim seleniu, vitaminele B1, B2, B5, B6, E si acizii gamma-linoleic, alfa-lipoic si linoleic.

8. Procor Forte este un produs dedicat unei bune functionari a sistemului cardiovascular, avand posibilitatea de a echilibra nivelul colesterolului din sange, de a reduce tensiunea arteriala si lupta impotriva stresului oxidativ.

9. Hepaid Forte este special creat pentru persoanele ce intampina probleme la nivelul ficatului, acesta avand posibilitatea de a oferi protectie acestuia si celulelor hepatice, promoveaza o buna digestie si contribuie la refacerea acestora.

10. Urisan GR de la Sun Wave Pharma este un produs ce promoveaza buna functionare a tractului urinar, lupta impotriva infectiilor acestuia si ofera calitati antibacteriene.