×

Santarome este un brand de suplimente alimentare ce au la baza actiunea terapeutica a extractelor din plante ce intra in alcatuirea formulei lor. Produsele oferite de gama Santarome sunt inovatii ale Laboratoarelor Pasquier din Franta, ce sunt specializati in fito si gemoterapie din anul 1983. 

In cadrul brandului Santarome regasim urmatoarele suplimente alimentare, ce sunt realizate pentru a ameliora anumite conditii ale organismului:

- 34 %

Hepatonic

120 lei 79 lei
Reducere 34 %

- 34 %

Ovo Flex

70 lei 46 lei
Reducere 34 %

- 28 %

Griffonia Rhodiola

109 lei 79 lei
Reducere 28 %

- 28 %

Sommeil 8h

109 lei 79 lei
Reducere 28 %

- 28 %

Detox BIO

109 lei 79 lei
Reducere 28 %

- 28 %

Ginkgo BIO 2000

109 lei 79 lei
Reducere 28 %

- 28 %

Confort Urinaire Bio

109 lei 79 lei
Reducere 28 %

- 28 %

Desmodium 2000

109 lei 79 lei
Reducere 28 %

- 27 %

Hepatonic - Bien - Entre Du Foie BIO  - este destinat stimularii si imbunatatirii functiilor hepatice. Are efect detoxifiant si hepatoprotector.

Ovo Flex reprezinta o solutie terapeutica 100% naturala, bazata pe extract pur din membrana de ou, ce are abilitatea de a contribui la buna functionare a sistemului dumneavoastra articular. Prin administrarea suplimentului Ovo Flex favorizeaza sanatatea tesutului conjunctiv, promoveaza mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor si amelioreaza inflamatiile de la nivelul organismului. 

Suplimentul alimentar Griffonia Rhodiola a fost special conceput pentru a ajuta la mentinerea unui echilibru optim al sistemului nervos, datorita extractelor din plante incluse in compozitia sa. Rhodiola Rosea, Griffonia Simplicifolia, paducelul si scmochinul sunt plante renumite pentru calitatile lor de relaxare a organismului  si pot ameliora starile de anxietate si stres. 

Un ritm de viata stresant si alert combinat cu o dieta dezechilibrata si lipsa exercitiilor fizice, poate conduce la un somn dezechilibrat. Din acest motiv cei de la Santarome ofera un supliment alimentar 100% natural care sa favorizeze un somn odihnitor si calitativ - Sommeil 8h. Acesta este un fitocomplex ce ajuta la inducerea in mod natural a somnului, aspect datorat de prezenta a extractelor de valeriana, floarea pasiunii, macului californian si teiului. Toate acestea sunt renumite pentru proprietatile lor de a creste calitatea somnului, inducerea unei stari de relaxare si calm si pot scurta durata de timp necesara pentru a adormi.

Un alt supliment regasit in gama Santarome este si Detox BIO, ce actioneaza la nivelul a cinci organe de eliminare, precum intestinele, ficatul, plamanii, pielea si rinichii, favorizand o buna detoxifiere a organismului. 

Avand o compozitie pe baza de extracte din plante, Detox BIO este benefic in mentinerea optima a secretiei biliare, ajuta la controlul greutatii corporale, sprijina eliminarea toxinelor si a apei din organism, ofera activitate depurativa si diuretica si poate ameliora anumite conditii dermatologice.