×

Proxeed
Gama de suplimente Proxeed este dedicata imbunatatirii fertilitatii femeilor si barbatilor!

Suplimentele Proxeed au la baza ani de studii si cercetare astfel incat formulele obtinute sporesc fertilitatea cuplurilor care isi doresc sa conceapa!
Proxeed Women si Ellamuselle ofera suport fertilitatii femeilor si sustine procesul de reproducere, iar Proxeed Plus si Proxerex reprezinta un suport esential  dedicat barbatilor pentru dezvoltarea normala a spermei si cresterea fertilitatii.

- 38 %

Proxeed Plus

284 lei 176 lei
Reducere 38 %

- 38 %

Proxeed Plus - 2 bucati

TRANSPORT GRATUIT
568 lei 352 lei
Reducere 38 %

- 28 %

Proxeed Women

249 lei 179 lei
Reducere 28 %

- 33 %

Proxeed Plus + Proxeed Women

TRANSPORT GRATUIT
533 lei 355 lei
Reducere 33 %

- 28 %

Proxeed Women - 2 bucati

TRANSPORT GRATUIT
498 lei 358 lei
Reducere 28 %

- 29 %

Ellamuselle

255 lei 181 lei
Reducere 29 %

- 29 %

Proxerex

255 lei 181 lei
Reducere 29 %

- 34 %

Proxeed Plus + Proxerex

TRANSPORT GRATUIT
539 lei 357 lei
Reducere 34 %

Produsele Proxeed au fost realizate de catre Sigma-tau HeathScience, o companie ce a si-a dedicat numerosi ani in cadrul cercetarilor legate de rolul metabolismului in sprijinirea sanatatii organismului. 

Pentru a veni in ajutorul persoanelor care se confrunta cu infertilitate, Sigma-tau Heath Science a creat suplimentele alimentare Proxeed care au abilitatea de a favoriza fertilitatea si capacitatea de reproducere atat pentru barbati cat si pentru femei. 

Proxeed Plus este produsul ce se adreseaza barbatilor, fiind benefic in buna dezvoltare a spermei si sprijina fertilitatea. Sistemul multifunctional de nutrienti prezenti in suplimentul alimentar Proxeed Plus furnizeaza antioxidanti, L-carnitina si acetil-L-carnitina, acestia jucand un rol esential in dezvoltarea si functia spermei. 


In cadrul produsului Proxeed Plus regasim ca si ingrediente active urmatoarele:

- L-carnitina, vitamina B12, acetil-L-carnitina, acidul folic si zincul au capacitatea de a sustine maturarea si functia lichidului seminal;
- Vitamina D, fructoza, acidul citric, L-carnitina si acetil-L-carnitina sunt nutrienti ce contribuie la sprijinirea unui metabolism energetic optim al spermei;
- Vitamina C, acetil-L-carnitina, coenzima Q10 si seleniul ofera protectie lichidului seminal impotriva daunelor produse de stresul oxidativ. 

Astfel, prin consumul produsului Proxeed Plus, organismul dumneavoastra poate beneficia de o imbunatatire a calitatii lichidului seminal si in acest mod sansele de concepere a sarcinii pot creste considerabil.
Doza zilnica recomandata este de 2 plicuri pentru o perioada de 4-6 luni sau atata timp cat incercati sa concepeti.

Proxeed Women este un supliment conceput pentru femei, fiind benefic in sprijinirea reproducerii si a fertilitatii. In cadrul procesului de conceptie, starea uterului si calitatea ovulului dumneavoastra sunt importante. Din acest motiv, Proxeed Women are abilitatea de a favoriza sanatatea acestora, gratie sistemului mutifunctional de ingrediente active ce ofera organismului un complex de 15 minerale, vitamine si alte substante nutritive care favorizeaza conceptia. 


Modul de actiune al produsului Proxeed Women:

- Seleniul, acetil-L-carnitina, vitaminele E si C si N-acetil-cisteina contribuie la scaderea efectelor negative produse de stresul oxidativ;
- L-carnitina, Cuprul, Fierul, L-arginina, Vitamina B12, acidul folic si acetil-l-carnitina au abilitatea de a echilibra energia din organism si sprijina calitatea ovocitelor;
- Zincul, Vitaminele D, B5 si B6, Beta Carotenul, L-carnitina si acetil-L-carnitina sunt benefice in mentinerea unui ciclu hormonal optim.
Doza zilnica recomandata este de 1 plic pentru o perioada de 4-6 luni sau atata timp cat incercati sa concepeti sarcina.

Proxerex completeaza gama produselor dedicate barbatilor pentru cresterea fertilitatii, stimularea libidoului si revitalizarea organsimului. 
Ellamusell este reprezinta un concept nou si ajautine metabolismul femeilor care isi doresc o viata sexuala activa, reglarea metabolismului si cresterea placerii in cadrul actelor sexuale. 

Produsele Proxeed sustin fertilitatea si functiile sexuale masculine si feminine si reprezinta alegerea ideala pentru completarea dietei dvs in perioada de preconceptie.