×

Suplimentele Profecund au posibilitatea de a imbunatati fertilitatea dumneavoastra, sprijina sanatatea functiilor sexuale in cazul ambilor parteneri, cresc apetitul sexual si amelioreaza anumite disfunctii erectile. In acest fel, produsele oferite de Profecund actioneaza din mai multe privinte, contribuind la cresterea sanselor dumneavoastra de conceptie. 

- 28 %

ProFecund

159 lei 114 lei
Reducere 28 %

- 28 %

ProFecund B

184 lei 132 lei
Reducere 28 %

- 30 %

Profecund + Profecund B

343 lei 239 lei
Reducere 30 %

- 32 %

Profecund INO

189 lei 128 lei
Reducere 32 %

- 29 %

SteaBlock

83 lei 59 lei
Reducere 29 %

- 42 %

Teste de ovulatie Profecund

13 lei 7.5 lei
Reducere 42 %

Profecund este destinat femeilor  si are capacitatea de a regla ciclul menstural, imbunatatii ovulatia si poate fi util in scaderea posibilitatii de dezvoltare a unor defecte de tub neural in cazul fatului. 

Profecund INO este un supliment dedicat femeilor cu sindromul ovarelor polichistice care isi doresc sa conceapa. Suplimentul ofera mai multe avantaje de la sustinerea dietei mamei cu necesarul de micronutrienti si acid folic, ameliorarea disconforortului resimtit in perioada de preconceptie, reglarea metabolismului hormonal,  pana la,  sustinerea dezvoltarii optime a fatului si reducerea defectelor de tub neural.

Profecund B vine in sprijinul barbatilor, ce se confrunta cu tulburari de fertilitate, disfunctii erectile, dar si un apetit sexual redus. Prin consumul suplimentului Profecund B puteti beneficia de o crestere a libidoului, reducerea incidentelor de ejaculare prematura si sporirea performantelor dumneavoastra sexuale. 

Pachetul Profecund + Profecund B, ajuta ambii parteneri in promovarea unei functii reproductive sanatoase. Va puteti creste sansele conceperii in mod considerabil daca organismul primeste un sprijin in buna sa functionare, mai ales daca administrearea se efectueaza in cuplu.

Suplimentele alimentare Profecund sunt naturale, avand in formula lor extracte din plante si minerale, ce va sprijina o buna functionare a intregului organism si implicit a functiei reproducatoare, imbunatatindu-va in acest mod posibilitatea de concepere a sarcinii.