×

Biocyte lider in productia de suplimente nutritionale si nutricosmetica din Franta acum si in Romania!

Biocyte are la baza experienta de necontestat a specialistilor si cercetatorilor care ofera suport la realizarea liniei de produse nutritionale. Cu ajutorul tehnologiilor inovatoare produsele Biocyte au structuri lipozomale microincapsulate astfel incat biodisponibilitatea la nivel celular este maxima.


Ce ofera Biocyte prin linia de produse nuritionale?

O gama de produse cosmetice care au drept scop hranirea, hidratarea, regenerarea pielii si prevenirea imbatranirii premature. Prin linia de produse nutricosmetice Biocyte, s-a reusit reiinoirea structurilor conjunctive esentiale precum colagenul, elastina si aciul hialuronic. Formulele produselor nutricosmetice fac capabila absorbtia la nivel celular in profunzime astfel incat efectele estetice po vi vizibile inca din primele 4-6 saptamani de utilizare.

Controlul greutatii beneficiaza la fel de un sistem bine dezvoltat si cu efecte unice. Pe langa efectele de reglarea a metabolismului, gama slimming system ajuta si la cresterea bunastarii organsimului, cresterea calitatii vietii si prevenirea deteriorarii celulare.

Imbatranirea celulara poate fi incetinita cu gama ce suplimente nutritionale Biocyte. Acestea actioneaza benefic la nivel celular prin sinergia substantelor realizata dupa un concept special si care poate raspunde nevoilor organismului mult mai facil si mai prompt.

Biocyte insemana calitate, inovatie, siguranta si eficacitate dovedita clinic. Este un brand de succes care ofera o alternativa nutritionala in ceea ce priveste protejarea organsimului si mentinerea sanatatii.

Biocyte este liderul produselor nutricosmetice din Europa,iar acum acestea sunt disponibile si in Romania