×

Alvarium Temesiense companie romaneasca, producatoare de produse apicole pe baza de laptisor de matca, miere, polen, propolis. Cele mai complexe produse apicole Alvarium  la cele mai bune preturi!  Produse fabricate in Romania de calitate premium!

Alvarium Temesiense are la baza experienta a 3 generatii de apicultori care au combinat perfect beneficiile apiterapiei cu secretele medicinei traditionale. Alvarium Temesiense a dezvoltat o linie de produse cu spectru larg de actiunie care sa ofere un echilibrul mintii si tripului si care sa ofere un plus de confort persoanelor care se confrunta cu diferite afectiuni cronice si acute complexe.

Un membru apreciat al echipei de cercetare este ing. chim. Sorin Stoia care in anul 2007, a participat alaturi de alti medici fondatori la infiintarea Societatii Romane de Apiterapie.

Gama de produse Alvarium Temesiense este dedicata mentinerii sanatatii cu produsele stupului si este realizata in colaborare cu medici, farmacisti si profesionisti in domeniul sanatatii astfel incat sa ofere tot ce e mai bun pentru organsimul nostru.