×

Altrient sunt primele produse lipozomale realizate cu tehnologia de microincapsulare si au uimit atat lumea medicala. Altrient ofera astfel o asimilare cu pana la 98-99% a principiilor active la nivel celular. Produsele lipozomale sunt cele mai utilizate in domeniul suplimentelor pentru sanatate si frumusete. Cele mai avantajoase preturi la produsele Altrient!

Altrient este un brand de produse nutritive fiind primele si principalele suplimente alimentare lipozomale, care au abilitatea de a promova sanatatea intregului organism. Altrient utilizeaza un sistem nou si revolutionar de administrare a gelului, pentru a maximiza absorbtia vitaminelor, nutrientilor si a compusilor biactivi. 

Fiecare produs regasit in gama Altrient petrece cel putin doi ani in cercetare si dezvoltare, aderand la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta din industrie.

Procesul patentat de Altrient foloseste doar cele mai bune ingrediente pentru a realiza suplimentele nutritive, oferind astfel clientilor sai produse lipozomale de o calitate inalta.

Tehnologia de varf Liposomal Encapsulation (LET) pe care o utilizeaza Altrient, are capacitatea de a proteja substantele nutritive de acidul din stomac, asigurand in acest mod o cale sigura catre intestinul subtire unde sunt absorbite in fluxul sanguin. Datorita compozitiei lor precise, lipozomii Altrient sunt capabili sa depaseasca barierele de absorbtie celulara pentru a furniza nutrienti direct in celule, acolo unde este necesar nevoie. 

LET a fost utilizata cu succes de multi ani in cadrul industriei farmaceutice, ca mijloc de livrare a agentilor terapeutici, iar Altrient sunt primii care valorifica aceasta metoda revolutionala in cadrul suplimentelor alimentare destinate imbunatatirii sanatatii organismului.